Nederlands

Waar iedereen zich thuis voelt

Het Vlielandhotel
Het Vlielandhotel - ontbijt

Ontbijt

In onze ontbijtzaal kunt u elke ochtend genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Warme, vers afgebakken broodjes, diverse eilandproducten, vers geperste jus d’orange, smoothies en nog veel meer. Het perfecte moment om de dag goed te beginnen.

Als je jouw hotelkamer inclusief ontbijt hebt geboekt, kun je ook de hele dag onbeperkt gebruik maken van koffie en thee.

  • Ontbijt: 08:30 – 10:00
  • Glutenvrije opties (op aanvraag)
  • € 14,50 per persoon
  • € 9,50 voor kinderen tot 12 jaar

Huiskamer

De woonkamer is het hart van ons hotel. Sommigen noemen het de lounge, anderen de lobby maar het voelt vooral als een woonkamer, vandaar de naam. In de woonkamer kun je een boek lezen, samen een spelletje spelen of gewoon even uitrusten van een mooie dag of lange reis.

Het Vlielandhotel
Het Vlielandhotel
Het Vlielandhotel - bar

Bar

De huiskamer beschikt over een bar waar je zelf je drankje of versnapering kunt pakken. Je noteert dit op een lijst waarna wij het op de kamerrekening zetten. We bieden naast de standaard frisdranken en bieren ook diverse eiland gebrouwen bieren van brouwerij Fortuna. De huiskamer en bar zijn dagelijks open tot 22.00 uur. 

Terras

Via de ontbijtzaal loop je naar ons grote terras op het zuiden achter het hotel. Met mooi weer een perfecte plek om de dag te beginnen met een heerlijk ontbijtje aan een van de vele tafeltjes. Het terras en aangrenzende ruime hoteltuin zijn een oase van rust en een heerlijke plek om even bij te komen. 

Terras het Vlielandhotel