Ons verhaal

Een modern en stijlvol familiehotel waar iedereen zich thuis voelt.

De twee ondernemende eilanders Dirk Oosterbaan en Esther van Heerde namen Hotel Rispens in 2014 over. Na een grote verbouwing werd het pand omgetoverd tot een gezellig hotel met een moderne uitstraling. Er is gekozen voor veel natuurlijke tinten die zorgen voor een warme ambiance. De stijlvolle retromeubels brengen u terug in de tijd en de historische foto’s dragen bij aan de ervaring van het eiland Vlieland. Dirk, Esther, kinderen en medewerkers zetten gastvrijheid voorop en proberen de eilandgasten zo veel mogelijk thuis te laten voelen. Dat is Het Vlielandhotel.

De Huiskamer en Ontbijtzaal

De huiskamer is het hart van het hotel. Hier kunt u een tijdschrift van de leestafel pakken en neerploffen op onze lounge bank. Of bestel een drankje in de bar en speel gezellig een spelletje in een van onze knusse zitjes. Op de dag van vertrek bent u na het uitchecken nog de hele dag van harte welkom in onze huiskamer. Zo gaat u lekker relaxed de boot op.

In de ontbijtzaal serveren wij dagelijks van 8:30 uur tot 10:00 uur een heerlijk ontbijtbuffet. Boekt u uw kamer inclusief ontbijt dan kunt u ook de hele dag genieten van onbeperkt koffie en thee. Heeft u uw kamer zonder ontbijt geboekt dan kunt u bij de receptie het ontbijt los bijboeken voor 12,50 euro per persoon.

Overige informatie

Huisdieren zijn in het hotel niet toegestaan.

Boek een kamer