Ons verhaal

Een modern en stijlvol familiehotel waar iedereen zich thuis voelt.

De twee ondernemende eilanders Dirk Oosterbaan en Esther van Heerde namen Hotel Rispens in 2014 over. Na een grote verbouwing werd het pand omgetoverd tot een gezellig hotel met een moderne uitstraling. Er is gekozen voor veel natuurlijke tinten die zorgen voor een warme ambiance. De stijlvolle retromeubels brengen u terug in de tijd en de historische foto’s dragen bij aan de ervaring van het eiland Vlieland. Dirk, Esther, kinderen en medewerkers zetten gastvrijheid voorop en proberen de eilandgasten zo veel mogelijk thuis te laten voelen. Dat is Het Vlielandhotel.

De Huiskamer en Ontbijtzaal

De huiskamer is een van onze openbare ruimten. Hier kunt u een tijdschrift van de leestafel pakken en uitrusten op onze lounge bank. Speel een van de gezelligheidsspellen en bestel iets te drinken aan de bar. Op de dag van vertrek bent u na het uitchecken nog de hele dag welkom in onze huiskamer.

In de ontbijtzaal serveren wij dagelijks van 8:30 uur tot 10:00 uur een ontbijtbuffet. Boekt u uw kamer inclusief ontbijt, dan kunt u ook de hele dag gebruik maken van onbeperkt koffie en thee. Heeft u uw kamer zonder ontbijt geboekt, dan kunt u bij de receptie het ontbijt los bijboeken voor 12,50 euro per persoon.

Overige informatie

Huisdieren zijn in het hotel niet toegestaan.

U kunt inchecken vanaf 15.30 uur. Uitchecken kan tot 10.30 uur.

Wij hanteren een duurzaam schoonmaakbeleid. Uw kamer wordt niet standaard elke dag bezocht door de huishouding. Als u wenst dat uw kamer overdag wordt schoongemaakt, dan dient u de deurhanger met de tekst 'schoonmaken alstublieft' aan de buitkant van de deur te hangen. Doet u dit niet dan zullen wij u niet storen.

Tip: boek uw kamer inclusief ontbijt, dan kunt u bij ons tijdens uw gehele verblijf genieten van gratis koffie en thee. 

Boek een kamer