Het Hotel

Een modern en stijlvol familiehotel waar iedereen zich thuis voelt.

De twee eilanders Dirk Oosterbaan en Esther van Heerde namen Hotel Rispens in 2014 over. Het hotel wordt gerund door de kinderen die gastvrijheid voorop zetten. Na meerdere verbouwingen is het pand omgetoverd tot een gezellig hotel met een moderne uitstraling. Er is gekozen voor veel natuurlijke tinten die zorgen voor een warme ambiance. De stijlvolle retromeubels brengen u terug in de tijd en de historische foto’s dragen bij aan de ervaring van het eiland Vlieland.

Ligging

Het Vlielandhotel heeft een unieke ligging aan het begin van de Dorpsstraat. Door de centrale locatie in het dorp zijn de veerhaven en de gezellige restaurants en cafés dichtbij. Achter het hotel bevindt zich een heerlijke tuin met groot terras op het zuiden. Hier is het een oase van rust. Via de ruime hoteltuin loop u zo de dijk op waar u uitzicht hebt op de Waddenzee.

De Huiskamer en Ontbijtzaal

De huiskamer is een van onze openbare ruimten. Hier kunt u een tijdschrift pakken, een boek lezen of een van onze gezelligheidsspellen spelen. De huiskamer is voorzien van een bar waar u zelf dranken kunt pakken. Op de dag van vertrek bent u na het uitchecken de hele dag welkom in onze huiskamer.

In de ontbijtzaal serveren wij dagelijks van 8.30 uur tot 10.00 uur een ontbijtbuffet. Boekt u uw kamer inclusief ontbijt, dan kunt u ook de hele dag gebruik maken van onbeperkt koffie en thee. Heeft u uw kamer zonder ontbijt geboekt, dan kunt u bij de receptie het ontbijt los bijboeken voor 14,50 euro per persoon.

Overige informatie

Huisdieren zijn in het hotel niet toegestaan.

U kunt inchecken vanaf 15.30 uur. Uitchecken kan tot 10.30 uur.

Wij hanteren een duurzaam schoonmaakbeleid. Kamers worden niet standaard elke dag bezocht door de huishouding. Als u wenst dat uw kamer overdag wordt schoongemaakt, dient u de deurhanger met de tekst 'schoonmaken alstublieft' aan de buitenkant van de deur te hangen. Doet u dit niet dan zullen wij u niet storen.

Tip: boek uw kamer inclusief ontbijt, dan kunt u bij ons tijdens uw gehele verblijf genieten van gratis koffie en thee.

Boek een kamer