COVID-19 Update

Op deze pagina vindt u alle informatie over een verblijf op Vlieland en in Het Vlielandhotel ten tijde van de coronapandemie.

Laatste update 17-11-2020, 19.30 uur (na de meest recente persconferentie).


Wij blijven open!
Het Vlielandhotel is geopend en u bent van harte welkom.

Het advies is om zoveel mogelijk thuis te blijven en niet naar het buitenland te reizen maar een vakantie in eigen land is wel toegestaan. Wij bieden u graag de mogelijkheid om even een paar dagen volledig verantwoord uit te waaien op Vlieland met alle rust en ruimte om u heen. Speciaal hiervoor bieden wij het Onbezorgd Vlieland arrangement.

Ontbijt
Wij serveren een heerlijk corona proof ontbijt bij u aan tafel. De ontbijtzaal is in ruime opstelling waardoor iedereen gepaste afstand kan houden.
Op drukke dagen serveren wij ontbijt in twee shifts. Dit doen wij zodat iedereen voldoende afstand kan houden en veilig en verantwoord van het ontbijt kan genieten.

Shifttijden:

  • 8.15 tot 9.15
  • 9.30 tot 10.30

Mochten we shifttijden hanteren dan zullen we dit bij het inchecken kenbaar maken.

Lunch & Diner
Het Vlielandhotel biedt in combinatie met Restaurant Plezant een uitgebreid 2- of 3-gangen keuzemenu. Wij serveren dit menu dagelijks op twee tijden. 17.30 uur en 19.00 uur. Reserveren kan op de dag van aankomst. Per tijdstip is er plek voor maximaal 16 gasten. Bekijk hier de menukaart

Daarnaast bieden diverse restaurants op Vlieland bieden een uitgebreid bezorg- en afhaalmenu. Uw bezorgde of afgehaalde lunch en diner mag u in onze huiskamer en eetzaal nuttigen. Voor dranken kunt u gebruik maken van onze selfservice bar.

Huiskamer & Bar
Onze huiskamer en selfservice bar zijn elke avond in ieder geval tot 22.00 uur geopend. Hier kunt u onder het genot van een drankje een spelletje spelen of een goed boek lezen.

Mondkapjes
Een mondkapje draagt u in Het Vlielandhotel op dit moment op vrijwillige basis.

De veerboot
De veerboten van Rederij Doeksen zullen blijven varen. Er gelden behalve de mondkapjesplicht geen extra maatregelen voor het ov. Het is dus veilig en toegestaan om met de veerboot naar Vlieland af te reizen.


Wij kijken er ontzettend naar uit om u te ontvangen!

Het Vlielandhotel team

Maatregelen

Wij hebben in het hotel o.a. de volgende maatregelen genomen:

✔ Een warm welkom op gepaste afstand

✔ Aangepaste protocollen voor reiniging en hygiëne

✔ Regelmatige desinfectie van veel gebruikte oppervlaktes zoals deurgrepen en leuningen

✔ Ruim opgezette ontbijtzaal & aangepast ontbijt

✔ Ontbijt in twee shiften

✔ We werken te allen tijde volgens de richtlijnen van het RIVM

Aangepast annuleringsbeleid

Onderstaande regelingen gelden voor aankomsten tot 18 december 2020. Hierna gelden de reguliere voorwaarden per tarief

Niet annuleerbaar - direct betalen
Alle niet annuleerbare reserveringen die geboekt zijn via onze eigen website kunnen ten alle tijden kosteloos worden omgeboekt.

Flexibel tarief
Alle flexibele reserveringen die geboekt zijn via onze eigen website kunnen tot 24 uur voor aankomst kosteloos worden geannuleerd.