Corona informatie

Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent corona die relevant is tijdens uw verblijf in Het Vlielandhotel.

Laatste update 15-01-2022, 09:00 uur. Volgende update verwacht na het persmoment op 25-01-2022.


Alle eet- en drinkgelegenheden dienen nog steeds gesloten te zijn. Hotels mogen open blijven maar ook in hotels geldt dat eet- en drinkgelegenheden gesloten dienen te zijn.

Ontbijt
U kunt dagelijks gebruikmaken van ons 'afhaal' ontbijtbuffet tussen 08.30 uur en 09.30 uur. U neemt uw ontbijtje mee naar de hotelkamer.

Lunch
Voor lunch bent u aangewezen op diverse restaurants die afhaalmogelijkheden bieden. Meerdere restaurants zij geopend voor afhaal/bezorging. Daarnaast biedt ook de supermarkt opties voor een lunch zoals vers belegde broodjes.

Diner
Vanwege de sluiting van alle eet- en drinkgelegenheden is het enkel mogelijk het diner op de hotelkamer te nuttigen. Om die reden is op elke hotelkamer een eettafel geplaatst.
Wij bieden zelf geen diner aan in het hotel. U kunt uw diner bestellen bij een van de bezorgservices op het eiland en laten afleveren in het hotel.

Thuisbezorgd Vlieland
Bezorgservice Vlieland

Huiskamer
Het is in onze huiskamer niet toegestaan om (eigen) eten en drinken te nuttigen. De huiskamer is dagelijks geopend tot 20.00 uur. U kunt van de huiskamer gebruik maken voor het spelen van een spelletje, het lezen van een boek/tijdschrift of als u bijvoorbeeld op de boot moet wachten.

Koffie/thee
U kunt de hele dag gebruik maken van onze koffie/thee faciliteit in de ontbijtzaal. Als u inclusief ontbijt heeft geboekt is dit gratis. Anders kunt u uw koffie/thee noteren op de drankenlijst en zetten wij het op de kamerrekening. Dranken mogen helaas niet in de ontbijtzaal of huiskamer genuttigd worden maar enkel op uw hotelkamer.

Zelfservice bar
U kunt de hele dag gebruik maken van de dranken uit de zelfservice bar. Dranken noteert u op de lijst die bij de bar ligt. Wij zetten dit voor u op de kamerrekening. U mag de dranken enkel nuttigen op uw hotelkamer.

Mondkapje
Het dragen van een mondkapje is verplicht als u zich beweegt in een van de openbare ruimtes van het hotel. Als u zit mag het mondkapje af.


Mocht u nog andere vragen hebben over uw verblijf of wilt u graag een kamer boeken, bel dan met onze receptie via 0631083888.

Wij kijken er naar uit om u te ontvangen!

Het Vlielandhotel team

Aangepast annuleringsbeleid

Alle boekingen met aankomst voor 14-01-2022 mogen kosteloos geannuleerd worden.


Voor boekingen met aankomst tussen 14-01-2022 en 31-03-2022 geldt het volgende:

Flexibel
Een flexibele boeking mag u annuleren. Ook al is de aankomst minder dan 7 dagen vooruit.

Niet annuleerbaar
U mag een niet annuleerbare boeking kosteloos wijzigen naar een latere aankomstdatum.